Meniu
Jūsų krepšelis

Ąžuolinė vanta

Ąžuolinė vanta
Ąžuolinė vanta
Ąžuolinė vanta
Ąžuolinė vanta
Top
Ąžuolinė vanta
Ąžuolinė vanta
Ąžuolinė vanta
Ąžuolinė vanta
Ąžuolinė vanta
  • Būsena: Turime
  • Modelis: AV
3.50€
Be PVM: 2.89€

 Ąžuolinė vanta - tai viena populiariausių vantų, naudojamų pirtyse. Ąžuolo naudingosios savybės: šio medžio lapai išskiria lakiąsias medžiagas (fitoncidus), kurios valo orą ir naikina mikroorganizmus, ąžuolo lapai malšina įvairiausius uždegimus ir puikiai valo odą, skatina prakaitavimą, minkština randus. Ąžuolo lapų ir žievės kvapas mažina stresą ir yra tinkamas kvėpavimo takų profilaktikai.


Atributai
Matmenys 30x60

Susijusios prekės

Prijuostė pagaminta iš 40% lino bei 60% medvilnės. Ši prijuostė yra susegama ties liemeniu lipnia juostele ir guma. Su šia prijuoste tinka kaitintis i..
19.99€
Be PVM:16.52€
Pirties kepurė pagaminta iš 40% lino ir 60% medvilnės puikiai apsaugo galvą pirtyje nuo karščio. ..
6.99€
Be PVM:5.78€
Lininio pluošto gaminys, tinkantis nusišluostyti po maudynių arba sausam apsitrynimui. Sausas masažas su šiuo rankšluosčiu veikia kaip natūralus „pi..
19.49€
Be PVM:16.11€
Pirties pirštinė pagaminta iš natūralios avių vilnos. Ji naudojama apsaugoti rankas nuo nudegimų, nutrynimų ir kitų sužalojimų: vanojant vantomis, pil..
3.80€
Be PVM:3.14€
Lininio kilpinio pluošto gaminys, tinkantis ne tik prausimuisi, bet ir sausam apsitrynimui. Sausas masažas su šia plaušine veikia kaip natūralus „pil..
8.00€
Be PVM:6.61€
Lininio kilpinio pluošto gaminys, tinkantis ne tik prausimuisi, bet ir sausam apsitrynimui. Sausas masažas su šia kempine veikia kaip natūralus „pili..
4.49€
Be PVM:3.71€
Pirties kepurė pagaminta iš 17% lino ir 83% medvilnės puikiai apsaugo galvą ir plaukus pirtyje nuo karščio. ..
6.99€
Be PVM:5.78€
Naudojant šį gaivinantį pėdų šveitiklį, jūsų pėdų oda taps šilko glotnumo. Jo sudėtyje yra pemzos akmens šveisti ir pipirmėčių aliejaus pėdoms gaivint..
4.99€
Be PVM:4.12€
Aromatingas ir šviežių citrusinių vaisių aromatas suteikia saunos garui švelnaus gaivumo. Naudojimas: įpilkite 2-4 kamštelius aromato į saunos kubilą ..
4.49€
Be PVM:3.71€
Aromatas iš eukalipto aitrių žalių lapų bei šildančių žolių. Aromatingas ir atpalaiduojantis saunos kvapas. Naudojimas: įpilkite 2-4 kamštelius aromat..
4.49€
Be PVM:3.71€